Afbeelding

Schutte Tweewielers neemt de tijd voor goed advies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schutte Tweewielers bestaat al sinds 1925. De opa van eigenaar Gerhard Schutte heeft het bedrijf opgericht. In 2009 heeft het bedrijf zijn huidige vorm gekregen.

De zaak is toen geheel vernieuwd en gespecialiseerd in fietsen. Met vijf personeelsleden en Gerhard zelf zijn de winkel en de werkplaats goed bemand en soms springt zijn vrouw ook nog bij als het druk is. En druk is het zeker. De cliënten weten Schutte Tweewielers te vinden op het bekende plekje aan de Voorsterweg in Westenholte. Voor de aanschaf van een fiets nemen de medewerkers goed de tijd om de klant te adviseren. Op fietsgebied is er ook veel te krijgen en een goed advies kan dan niet ontbreken. Fietsen zijn er voor het hele gezin, van dames-, heren- en stadsfietsen en vooral niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de elektrische fiets. Ook voor kinderen is er een ruime keuze aan fietsen van het merk Alpina.

Gerhard vindt het belangrijk dat de fietsen goed onderhouden worden en heeft voor alle reparaties een grote werkplaats. Zo heeft hij zich naast de ‘gewone’ fiets gespecialiseerd in reparaties aan e-bikes, acefietsen, mountainbikes en bakfietsen.

In de winkel vinden klanten de merken Gazelle, Batavus, en Cortina aangevuld met veel accessoires van kleding tot fietsmanden. Cortina is met model E-u1 uitgeroepen tot beste koop. Deze is bij Schutte verkrijgbaar al vanaf 1199 euro.

Wie zich eerst online wil oriënteren, kan op de website al veel modellen en informatie vinden.

Schutte Tweewielers

Voorsterweg 57

8042 AB Zwolle

(038) 421 6071

www.schuttetweewielers.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden