Afbeelding

Xycletracx biedt custombuilt bicycles

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Xycletracx aan het Diezerplaein 24 is ontstaan uit hartstocht voor het fietsen. Inmiddels is Xycletracx een begrip voor Zwolle en omstreken. Ook steeds meer fietsliefhebbers vanuit de rest van Nederland bezoeken de winkel vol fietsbeleving tot in de finesse.

Er is dan ook een fraai assortiment voor recreatief tot aan professioneel gebruik. Producten waarmee Xycletracx veel ervaring heeft, en - niet onbelangrijk - tevreden klanten aan overhoudt. Maatvoering gaat bij Xycletracx verder dan alleen de juiste maat voor een fiets. Naast de ruime keuze binnen het vaste assortiment biedt Xycletracx de mogelijkheid de fiets een persoonlijke touch te geven; samen met de klant wordt voor hem of haar de meest geschikte fiets samengesteld, tot aan de kleur en naam toe.

Bijzonder is dat alle fietsen die in de winkel staan ook testfietsen zijn, van heerlijke sportfiets of streetbike tot aan hightech race- en mountainbikefiets toe. En dat om direct dat gevoel te geven wat een bepaalde fiets biedt en of die past. En één ding belooft Xycletracx, dealer van Santos. Orbea en Kona, alvast; ze fietsen allemaal fantastisch.

Xycletracx is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, in de ochtend en avond op afspraak. Zo is er alle tijd en aandacht voor een oriënterend gesprek of samenstelling van een fiets. Ook voor een fietsmeting kan men dan terecht.

Bel voor het maken van een afspraak (038) 452 43 43 of mail naar info@xycletracx.nl.