Afbeelding

Tai Chi Principes

Algemeen

Inner Touch Tai Chi presenteert: Tai Chi Principes
Altijd al eens willen kennismaken met de Chinese bewegingsleer Tai Chi? Dan is dit een mooie kans!

Leer de grondbeginselen van de bewegingsleer Tai Chi. De training brengt onze aandacht naar binnen, om zo bewuster te bewegen en diepere ontspanning te ervaren. De beoefening van Tai Chi is gericht op je innerlijke balans, focus en ademhaling, goed voor coördinatie, concentratie en zelfvertrouwen.

Meld je vóór 8 mei aan en ontvang 50% korting! Een mooie manier om kennis te maken Tai Chi Chuan. Een introductie cursus t/m 26 juni over deze bewegingsleer die zich kenmerkt door zacht vloeiende bewegingen. Het stimuleren van gezond bewegen en bewustzijn door docente Judith van Drooge.

Dinsdag 8 mei t/m 26 juni van 10.30 tot 12.00 uur. Zomer cursus bijdrage €50,- Ontvangst met Chinese Thee, even landen voor de les begint. Judith van Drooge is all-round Tai Chi-er, haar brede kennis en ruime ervaring helpen je de oefeningen beter te begrijpen en doorgronden. Een POWER STARTER van dit avontuur "de weg naar jezelf". Locatie: Inner Touch Tai Chi, Westerlaan 51 Zwolle. Informatie en opgave neem contact op met Judith van Drooge: judith@inner-touch.nl
Voor wekelijkse Tai Chi en Chi Kung trainingen kijk op de site: www.inner-touch.nl