Afbeelding

Rode Kruis zoekt collectanten in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Het Rode Kruis zoekt wijkcoördinatoren en collectanten voor collecteren in Zwolle. Wie wil meehelpen collecteren kan zich aanmelden via sjondeboer@home.nl.

“We helpen mensen in nood. Dat doen wij om de hoek en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben wij financiële middelen nodig. Daarom wordt jaarlijks de collecte georganiseerd. Van de opbrengst van de collecte voeren wij activiteiten uit in Zwolle. Om deze collecte op te zetten en uit te voeren, zijn wij op zoek naar wijkcoördinatoren en collectanten”, aldus het Rode Kruis.

“Dankzij de inzet van duizenden vrijwilligers voor het Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100 procent ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling Zwolle. Bijvoorbeeld aan de jeugd EHBO-opleiding en de Jeugdvakantieweek die het Rode Kruis Zwolle organiseert om kinderen die eigenlijk nooit op vakantie kunnen gaan een leuke week te bezorgen.”

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 20 uur geleden