Afbeelding

Jonas Mulder gaat door bij Topvolleybal Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Na Jelle Hilarius en Jan-Willem het Lam heeft ook Jonas Mulder aangegeven voor Topvolleybal Zwolle te blijven spelen. Mulder raakte afgelopen seizoen zwaar geblesseerd door een verkeersongeluk en nam hierdoor een rol van assistent-coach op zich.

Mulder: "Afgelopen seizoen was voor mij een seizoen van uitersten. Vanuit het tweede team van VC Zwolle (eerste divisie) naar een basisplek bij Coníche Topvolleybal Zwolle. Als rasechte Swollenaer een droom die uit kwam. Helaas sloeg op 23 november 19.35u het noodlot toe. Een ongeluk met een motorrijder zorgde ervoor dat ik vroeg in het seizoen moest afhaken. Vier maanden later heb ik mijn eerste bal weer geraakt en halverwege april heb ik mijn eerste sprongetjes weer gemaakt. En dat smaakt naar meer…!

De rol van (assistent) coach was een leerzame, maar de blik is natuurlijk gericht op volgend seizoen, om mijn rentree als speler te maken. In het nieuwe seizoen hebben wij wederom de kans in de eredivisie om ons te onderscheiden en beter te worden met elkaar. Gedurende een seizoen ontstaan problemen, maar om dat met elkaar op te pakken en te benaderen als “uitdagingen” zorgt voor een kick als het lukt.

Samen met een team van enthousiaste mannen en vrouwen zelf sturing geven aan de koers die je wilt varen. Dat is de grootste uitdaging die je binnen de eredivisie zult tegen komen. En dat in mijn eigen stad, Zwolle. Een gouden kans die ik samen met Jelle, Thijs, Jan-Willem en Gerard wil benutten. We zijn druk bezig het team compleet te maken, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat er binnen volleyballend Nederland genoeg mannen zijn die iets nieuws, innovatiefs en avontuurlijks aan willen gaan!"

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 1 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 1 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 1 uur geleden