TC WVF wint Zwolse derby van PAF 2

Sport

ZWOLLE - Na twee overwinningen op rij voor de heren uit Westenholte werd op een prachtige, zomerse zaterdag opnieuw gewonnen. In de Zwolse tennisderby tegen TV PAF2 werd het 4-1.

De ploeg van aanvoerder Roy Vels behoudt met die winst de koppositie behield in de derde klasse zaterdag van de herencompetitie, maar moet deze wel delen met Drijvers TC uit Deventer. Op de snelle kunstgrasbanenvan TC WVF behaalde Jeroen Haan het enige punt voor de mannen uit de Marslanden. Hij won zijn enkel met 6-4 en 6-3 tegen Bernard Pieper.

Evert Beens van TC WVF won zijn enkel nipt van Gerben van Doorn met 7-6 en 7-6. De drie dubbelpartijen gingen zonder setverlies naar TC WVF. Zaterdag 5 mei wordt de vierde competitiewedstrijd gespeeld in Dalfsen tegen Gerner1.

Pittige opgave ZLTB

ZLTB gaat het moeilijk krijgen om de plek in de hoofdklasse zondag (heren) te behouden. De hoogst spelende Zwolse tennisclub staat na drie duels in de hoofdklasse onderaan.

Zondag ging op het eigen sportpark ook de tweede thuiswedstrijd, tegen Badhoevedorp, met 2-4 verloren. ZLTB verloor een week eerder met 5-1 van Bosheim. Op 6 mei is de volgende speelronde.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 23 uur geleden