Slender- en Zonnestudio Zwolle 1 jaar aan de Molenweg

Sport

Slender- en Zonnestudio Zwolle 1 jaar aan de Molenweg

Slender- en Zonnestudio Zwolle verhuisde met nieuwe eigenaars 1 mei 2017 naar de Molenweg 38, het prachtige gebouw van De Dageraad in Assendorp. Nu 1 jaar later het eerste jubileum.
Naast de vele oud- sporters hebben inmiddels ook een groot aantal nieuwe leden de weg gevonden naar deze nieuwe locatie in het prachtige voormalige kerkgebouw.

Slenderen is onbelast bewegen d.m.v. 6 door elektromotoren aangedreven banken.
Elk van deze banken activeert 10 minuten een gedeelte van het lichaam.
Slenderen is bedoeld voor iedereen: voor velen een uurtje sporten in ontspannen sfeer, maar ook zeer geschikt voor mensen met rugklachten, reuma, fibromyalgie, artrose of hart- en vaatziekten. Na elke sessie voelt men zich fitter en energieker, en zijn een groot aantal spieren getraind? Ook daar waar gewone sport niet bedreven kan of mag worden, kan slenderen uitkomst bieden. Dit alles onder professionele begeleiding van eigenaars Rudy en Melanie ter Horst en hun team.

De sfeervolle studio beschikt ook over cardio-apparatuur, waarbij onder begeleiding gewerkt kan worden aan verbetering van de conditie. Tevens zijn er zonnebanken aanwezig en staat altijd de koffie klaar.
Voor sporten in een gemoedelijke ontspannen sfeer bent u aan het goede adres.

Kom gerust langs aan de Molenweg 38, of bel voor een afspraak: 038-4211073
www.slenderenzonnestudiozwolle.nl