Afbeelding

Nieuwbouw Esdoornstraat bereikt hoogste punt

Partnerbijdrages

Het hoogste punt van 35 nieuwbouwappartementen van woningcorporatie Wetland Wonen uit Vollenhove aan de Esdoornstraat is bereikt.

De appartementen zijn geschikt voor ouderen die graag langer zelfstandig willen wonen. Het complex ligt naast woonzorgcentrum de Esdoorn van de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Aanvullende diensten kunnen de huurders afnemen van deze zorgorganisatie. De appartementen worden zeer duurzaam gebouwd, zijn divers in oppervlakte en vorm en hebben ieder een eigen berging. Ze zijn gelegen op de begane grond, de eerste, tweede en derde verdieping en bereikbaar per lift. Alle appartementen hebben een tuin of balkon.

De oplevering van de appartementen wordt medio september 2018 verwacht. Het grootste deel is inmiddels verhuurd. Belangstellenden kunnen op de website van Wetland Wonen (www.wetlandwonen.nl) de digitale brochure downloaden en daar lezen hoe ze kenbaar kunnen maken dat ze geïnteresseerd zijn. Bij de toewijzing van de appartementen wordt voorrang wordt aan geïnteresseerden ouder dan 55 jaar.