Afbeelding

Ontwerp jij poppenkleding voor Paola Reina?

Cultuur

Ter ere van hun 25e verjaardag organiseert de toonaangevende poppenfabrikant Paola Reina een ontwerpwedstrijd. De winnaar ziet zijn ontwerp poppenkleding terug in de feestcatalogus van 2019!

Creatief talent gezocht!
Heb jij gevoel voor mode, ben jij creatief en dol op poppen? Laat je talent zien en doe mee met de poppenkledingontwerpwedstrijd! Stuur foto’s van jouw ontwerp met een korte omschrijving naar info@simonspeelgoed.nl of lever het in bij speelgoedwinkel Het Speeleiland in Zwolle (Eiland 11-13).

Je hebt nog tot woensdag 9 mei 2018 (11.00 uur) de tijd om te laten zien dat jij de beste poppenkledingontwerper bent. Hoe meer kleding voor de verschillende Paola Reina-poppenfamilies je ontwerpt, hoe groter de kans dat je wint!

Over Paola Reina
De poppen van Paola Reina worden 100% vervaardigd in Spanje. De belangrijkste waarden van dit bijzondere merk zijn multiculturalisme, schoonheid en de kwaliteit van al hun poppen. Daarom worden alle poppen bij Paola Reina met liefde gemaakt, omdat ze weten dat een pop meer is dan een stuk speelgoed.

Kijk voor meer informatie en het wedstrijdreglement op www.paolareina.nl.