Afbeelding

Baustoff + Metall Zwolle opent Load & Go afhaalcentrum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Baustoff + Metall, dé specialistische groothandel voor de droge afbouwsector, heeft onlangs in Zwolle haar Load & Go afhaalcentrum met shop in gebruik genomen, speciaal voor klanten die bestellingen liever zelf afhalen en snel weer de weg op moeten.

De groothandel heeft begin dit jaar haar derde vestiging in Nederland geopend aan de Voltastraat op bedrijventerrein De Marslanden. Tijdens de verbouwing van het pand werd eerst alleen vanuit het grote magazijn van 4.600 vierkante meter gewerkt. Nu is de service uitgebreid met het Load & Go afhaalcentrum met shop. “Klanten kunnen hun bestelling telefonisch of per mail doorgeven. Wij leveren door heel Nederland, maar zelf afhalen bij onze Load & Go kan nu dus ook. Verder hebben we een complete shop met kleinmaterialen voor de totale afbouwsector,” legt vestigingsmanager Mario Leever uit.

“Wij zijn dé afbouwspecialist voor bedrijven in de afbouw en brandwerende toepassingen. Niet alleen voor grote projecten kunnen bouw gerelateerde bedrijven in Zwolle terecht. Ook zzp’ers en de kleinere klusbedrijven zijn van harte welkom.”

Met een eigen professioneel wagenpark, dat bestaat uit vrachtwagens met kooiapen en kraanwagens, kan Baustoff + Metall het volledige logistieke traject van haar klanten uit handen nemen. Zelfs tot een hoogte van 27 meter.

Baustoff + Metall biedt een compleet assortiment A-merken voor de droge afbouwsector. Het gaat om onder andere systeemwanden, systeemplafonds, vloersystemen, isolatie, brandwerende producten en geluidswerende materialen. Baustoff + Metall heeft in Europa meer dan negentig specialistische groothandels en zeven eigen fabrieken, verdeeld over vijftien landen.

Baustoff + Metall Zwolle BV

Voltastraat 12-14

8013 PM Zwolle

(038) 200 45 00

www.baustoff-metall.nl