Afbeelding

Praktijk Beautely verhuist naar de Sellekamp en opent geschenkenwinkel

Partnerbijdrages

Praktijk Beautely van Elysah Schrader is op 31 maart verhuisd naar de Sellekamp 6. De praktijk telt nu twee behandelkamers en de eigenaresse heeft er meteen een geschenkenwinkel bij geopend.

”Dat was een brainwave”, zegt ze lachend. “Ik liep er zelf vaak tegenaan dat ik iets leuks wilde kopen als ik op visite ging en niet kon slagen. Daarvoor moet je al gauw naar de binnenstad. Zo heb ik besloten hier zelf maar een winkel te openen waar je toffe dingen kan kopen.” Klanten vinden er diverse geschenkartikelen als geurkaarsen, woonaccessoires, doucheproducten, wenskaarten, leren tassen en kraamcadeaus. Voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Veel mensen hebben de eerste maand de weg naar de nieuwe winkel al weten te vinden.

Reden voor Schrader om met haar praktijk te verhuizen was de grote hoeveelheid werk en het té vaak nee moeten verkopen. Sinds een halfjaar werkt ook Audrey van Olst in de salon. Samen helpen ze hun klanten met schoonheidsbehandelingen, pedicures, massages en permanente make-up. “Zwangerschapsmassages, acné en huidverbeterende behandelingen zijn wel onze specialisaties”, zegt Schrader.

Klanten van Beautely kunnen nog tot Moederdag, zondag 13 mei, profiteren van een mooie aanbieding. Zij krijgen het tweede product van de home & body cosmeticalijn Janzen voor de helft van de prijs. Zie voor meer informatie over de moderne praktijk de website, waarop ook heel eenvoudig een afspraak is te maken.

Beautely Treatment Store

Sellekamp 6

8014 DR Zwolle

www.beautely.nl