´Als je hart de motor is, dan is omega 3-6-9 dé olie´

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Iedereen weet inmiddels dat omega vetzuren, veelal in hoogwaardige oliën verwerkt, niet meer weg te denken zijn uit een verantwoord eetpatroon”, volgens Gezond & Wel.

“Het is dan ook bekend dat veel van deze oliën van culinaire waarde zijn, maar dat ze ook daadwerkelijk een positief effect hebben op onze gezondheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo ondersteunt Omega 3-6-9 olie een goede hartfunctie en is het ideaal als dressing voor salade. Maar hoe zat dat nou ook alweer met de verschillende omega’s?”

“Omega vetzuren zijn onverzadigde vetzuren die elk van specifieke voedingsbronnen afkomstig zijn en een eigen unieke structuur en werking hebben. Omega-3 en omega-6 zijn beiden essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren, dat wil zeggen dat het lichaam ze in tegenstelling tot omega-9 vetzuren niet zelf kan aanmaken en dus uit voeding moet halen”, legt Gezond & Wel uit.

“De hoogwaardige Omega 3-6-9 olie heeft precies de juiste verhouding omega’s. Deze olie is samengesteld uit zonnebloemolie, lijnzaadolie, sesamolie, teunisbloemolie en vitamine E en bevat maar liefst 56,3 procent omega 3, 15,4 procent omega 6 en 18.4 procent omega 9 vetzuren. Met slechts twee theelepels per dag is men voorzien van de juiste combinatie essentiële vetzuren. G&W Omega 3-6-9 olie helpt om de normale darmfunctie te behouden en ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten. De olie kan men onverhit toevoegen aan onder meer yoghurt, muesli of salades.”

250 ml G&W Omega 3-6-9 olie is met 50 procent korting exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkels in Zwolle van 9,95 euro voor 4,97 euro.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden