Afbeelding

Blankert Autoverhuur schudt Zwolse markt op als de voordeligste

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Wij zijn de voordeligste in Zwolle als het gaat om de verhuur van auto’s voor een weekend of een vakantieweek. En de prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. Dus zonder bijkomende kosten die je bij andere autoverhuurderbedrijven vaak wel hebt.” Aan het woord is Simo-Jan Vaartjes van Blankert Autoverhuur.


De core business van het bedrijf aan de Marsweg 3B is Shortlease, na 1 maand per dag opzegbaar. Blankert Shortlease heeft nu zo’n duizend auto’s rijden via dit principe van flexibel leasen. Auto’s en bussen die niet zijn geleased kunnen echter worden gehuurd per dag.
“Omdat Shortlease onze voornaamste bron van inkomsten is, kunnen we zo voordelig zijn”, zegt Vaartjes die dat illustreert met een paar voorbeelden. “Een kleine auto huur je voor 50 euro per weekend en voor een vakantie van een week betaal je 150 euro. Bij een compacte auto zijn die bedragen respectievelijk 55 en 175 euro en bij een auto uit het middensegment praat je over bedragen van 60 en 250 euro. Huur je een auto voor een weekend dan betaal je, naast de brandstof, niets bij tot aan 250 kilometer. Ga je op vakantie, dan krijg je onbeperkt vrije kilometers.”
Blankert Autoverhuur is niet merkgebonden. Je kunt er bijvoorbeeld een Toyota Aygo huren, een segment hoger een Opel Corsa of een Ford Focus. De auto’s zijn nooit ouder dan twee jaar.
De Peugeot 108 kan je zelfs huren vanaf 10 euro per dag en 10 cent per kilometer. Voor de verhuizers goed om te weten: Een bus met 3 kuub laadruimte huur je een weekend voor 60 euro. Bussen met 6 en 20 kuub (die laatste met laadlift) kosten respectievelijk 80 en 180 euro. Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en overtuig jezelf.


Zie ook www.auto-huren-zwolle.nl