Afbeelding
Pedro Sluiter

Brommercentrum toert met hapje en drankje door de regio

· leestijd 1 minuut Rondje Swolle

(door Peter de Jong) HOLTENBROEK - Liefhebbers van ‘gemotoriseerd genieten’ op tweewielers komen bij het Brommercentrum op zondag 10 juni 2018 helemaal aan hun trekken. De tweede editie van de BC Scooter Toertocht is dan een feit.

Een tocht die deels doet denken aan de befaamde Rondje Swolle Scooter Toertochten uit het verleden. Edwin en partner Marion van het Brommercentrum maakten destijds deel uit van de organisatie en dat heeft tot vijf schitterende tochten geleid. Met speciale dank aan Edwin’s vader Jacques die de tochten voor een belangrijk deel heeft uitgezet. “Ook nu is mijn pa van de partij”, zegt Edwin. Was het verleden jaar de heuvelachtige omgeving van de Lemelerberg, dit jaar gaan de toerrijders een andere kant van Zwolle en de regio zien. “Waar wij naar toe gaan, blijft een verrassing. Ga ik dus niet verklappen. Wel dat er facilitair weer zaken als een mobiel toilet, begeleiders en voldoende rustmomenten met consumpties zijn ingebouwd. Wij vinden het leuk dat er na zoveel jaar weer animo voor een leuke en vooral ontspannen scootertocht is. Verleden jaar zijn wij met veertig deelnemers gestart en iedereen was na afloop enthousiast. Schitterend weer, een mooie tocht en na afloop worden alle deelnemers onthaald met een broodje hamburger en een worst. Dan is er tijd voor een drankje en kijken we met z’n allen terug op hopelijk weer een geslaagd evenement.” De Brommercentrum Scooter Toertocht is voor iedereen toegankelijk en de kosten bedragen slechts € 7,50 per persoon. Dat bedrag is inclusief consumpties, verzorging en begeleiding. En, na afloop ook brommers kiek’n? Edwin: “jazeker, we hebben een showroom vol met diverse modellen. Nogmaals, het moet een dagje uit zijn waarbij iedereen van elkaar en van de omgeving geniet. Mijn droom is dat deze tocht in de toekomst uitgroeit naar een toertocht met een finale die bestaat uit een barbecue en livemuziek.”

Aanmelden voor de Scooter Toertocht bij het Brommercentrum - Obrechtstraat 30b – Zwolle tegen contante betaling van € 7,50 p.p. Info: www.brommercentrum.nl