Afbeelding

Op vrijdag 25 mei opent wethouder De Heer FloatCenter Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na de officiële opening door wethouder René de Heer om 11.00 uur is er open huis tot 15.00 uur zodat iedereen kan kijken wat Floaten en de zoutkamer voor hen kan doen. Onder het genot van een hapje en drankje is er gelegenheid om de faciliteiten te bekijken en staan de zussen Christien Veltkamp en Ger van de Put klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij het bezoek ontvangt men een voucher van 20% korting op 1 float. Of kan men zich meteen inschrijven voor het Welkomstpakket voor Zwolle.

Floaten is een techniek waarbij het lichaam gewichtloos drijft op zout water. Zonder belasting van zintuigelijke prikkels en met een temperatuur die overeenkomt met die van de huid. Het gevolg? Je komt in een meditatieve toestand. Terwijl je helemaal ontspant, herstelt het lichaam.

“Doordat je lichaam gewichtloos is, verdwijnt de druk op je spieren en gewrichten. Jouw lichaam laat daardoor veel makkelijker afvalstoffen los. Het heeft een sterk ontgiftende werking”, legt Christien uit. Ger vult aan: “Een uur floaten staat gelijk aan ongeveer vijf uur slaap."

Naast dat het goed is voor lichaam en geest is het ook gewoon lekker om te doen. Om vooraf alvast te ontspannen, heeft FloatCenter Zwolle tevens een infrarood-sauna , een massageruimte en een zoutkamer die een heilzame werking kan geven.

Kortom alle reden om vrijdag 25 mei naar FloatCenter Zwolle te gaan.

Wie floaten wil ervaren kan gebruikmaken van het welkomstpakket voor Zwolle

3 x floaten en 3 x zoutkamer

van € 196.50 nu voor slechts € 99

Meer informatie wat floaten voor je gezondheid kan betekenen kun je op floatcenter.nl lezen.


FloatCenter Zwolle
Dr Stolteweg 84
8025 AZ Zwolle

www.floatcenter.nl
06-232 75 522

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13