Rens Meijer
Rens Meijer

'Elke week weer een stapje beter worden'

Sport

ZWOLLE - Coníche Topvolleybal Zwolle heeft met Rens Meijer en Bert Bril twee nieuwe spelers voor het volgende seizoen in de eredivisie aangetrokken.

Bril speelde de afgelopen twee seizoenen bij Olhaco Hoogeveen. "Na twee moeizame maar leerzame seizoenen in de topdivisie bleek al vroeg voor het einde dat er veel spelers zouden vertekken. Dat was voor mij de reden om op verkenning uit te gaan en mijn groei als persoon een verder vervolg te gunnen. Al gauw bleek er een match met Coníche topvolleybal Zwolle", vertelt Bril.

Bril zegt enthousiast te zijn over de Zwolse werkwijze, waar de spelers zelfsturend zijn zonder een vooraf afgesproken hierachie. "Ik hoop dat we met veel training verder kunnen bouwen aan een mooie pot topvolleybal waar spelers en toeschouwers komend seizoen van gaan genieten."

Voor Rens Meijer is de stap nog veel groter want hij komt over van tweededivisieclub Side-Out uit Slagharen. "Desondanks heb ik er wel veel vertrouwen in. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen, elke week weer een stapje beter worden dan vorige week", aldus Meijer.

Eerder al committeerden Jelle Hilarius, Jan-Willem het Lam, Jonas Mulder en Jens de Hoogh zich aan Topvolleybal Zwolle, dat na de zomer aan een derde seizoen als zelfsturend team begint.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30