Afbeelding

De Hobbystudio in Genemuiden biedt groot assortiment aan hobby- en handwerkartikelen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zo’n negenduizend hobby- en handwerkartikelen omvat het assortiment van De Hobbystudio in Genemuiden. Van stempels, inkt, brei- en haakgaren, scrappapier, 3D-vellen, handlettering tot hobbydots; in de winkel aan de Langestraat 65 is het allemaal te vinden.


Met de opening van een webshop in 2012 kwam voor Kim de Lange ‘een meisjesdroom’ uit. Ze is zelf ook altijd creatief geweest en werkte vanaf haar veertiende iedere zaterdagmiddag in een hobbywinkel in Uitgeest. Dat wilde Kim zelf ook, besloot ze. En zo geschiedde dus. Inmiddels krijgt De Hobbystudio bestellingen vanuit heel Nederland, maar ook Duitsland en België. Om de artikelen ook fysiek te kunnen tonen, volgde in 2016 een fysieke winkel waarin nagenoeg alle op de webshop aangeboden artikelen te vinden zijn. Daarvoor heeft ze 85 vierkante meter aan winkeloppervlak tot haar beschikking, waarmee ze overigens niet alleen mikt op bezoekers uit Genemuiden zelf, maar zeker ook Zwolle en omstreken.
Naast bovengenoemde artikelen biedt De Hobbystudio exclusieve merken uit de Verenigde Staten, zoals Doodlebug, The Crafter’s Workshop en Simple Stories. Maar ook trends uit dat land, zoals ‘Project Life’ en traveler notebooks, heeft zij naar Nederland gehaald. Sowieso houdt Kim nauwkeurig alle trends bij die spelen op het gebied van hobby- en handwerkartikelen. Ze probeert veel artikelen zelf uit en ieder jaar gaat ze bijvoorbeeld naar een grote vakbeurs in het Duitse Frankfurt.

Op het gebied van haak- en breigaren biedt De Hobbystudio de kwalitatieve topmerken Philbar en Durable. Voor bezoekers die uit Zwolle komen, maar uiteraard ook uit andere plaatsen, staat een kop koffie of thee klaar bij een bezoek aan de winkel in Genemuiden. Er is gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.


Voor meer informatie: www.dehobbystudio.com.