Afbeelding

Laminaat van Vloeren Centrum Zwolle betekent lang genieten voor weinig geld

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Prijzen van 9.95 euro per vierkante meter laminaat klinken haast exotisch. Vloeren Centrum Zwolle biedt zelfs laminaat van zo’n 4,95 euro per vierkante meter. “We zijn de voordeligste van heel Nederland en durven dat te garanderen met een laagste-prijs-garantie”, aldus het bedrijf aan de Marslanden 55.

De kwaliteit is ook nog eens uitstekend. “We hebben hier vloeren van Duitse degelijkheid. Waar je bij andere bedrijven nog wel eens laminaat tegenkomt van 6 millimeter in doorsnee hebben wij alleen dikkere vloeren tot 12 millimeter aan toe. Zeker in een woonkamer heb je gewoon dikker materiaal van minimaal 8 millimeter nodig.” Dat het met de kwaliteit wel goed zit, blijkt ook wel uit het feit dat de fabrikant dertig jaar garantie geeft.


Direct uit voorraad leverbaar

Vloeren Centrum Zwolle kan direct uit voorraad leveren. Eenmaal besteld kan de vloer binnen een dag worden gelegd. Het assortiment in de mooie showroom is uitgebreid. Het is mogelijk een vloer te kopen en zelf te leggen, maar voor wie dat niet wil of kan heeft het bedrijf vakmensen in huis die de klus klaren. Van het leggen van de ondervloer tot het laminaat en het afwerken van de plinten. “Je betaalt altijd exact het all-in-bedrag dat op de factuur staat. Dus geen verrassingen achteraf. En ook geen lokkertjes vooraf met lage prijzen. Zoals het in de advertentie genoemd wordt, zo is het in werkelijkheid ook”, benadrukt de Zwolse vloerenspecialist.
Doordat Vloeren Centrum Zwolle een groothandel is met veel volume aan partijen kan de zaak zo voordelig topkwaliteit bieden. De particuliere klant kan daar uiteraard ook van profiteren.
Kom dus eens kijken aan de Marslanden 55. Voor kinderen is er een groot springkussen ter vermaak, zodat ouders in alle rust kunnen kijken.