Afbeelding

Kinderdagverblijf De 7 Dwergen in de groei

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het gaat goed met Kinderdagverblijf De 7 Dwergen. Zo goed zelfs dat de kinderopvang een tweede locatie opent in Stadshagen en de derde in totaal. Per 1 september opent De 7 Dwergen zijn deuren aan Sterrenkroos 52.


Onderneemster Tina van Dijk is erg blij met de ‘centraal gelegen accommodatie’ waar nu nog volop wordt geklust. Van Dijk schrijft het succes van het kinderdagverblijf, dat ook tijdens de crisisjaren al groeide, toe aan de filosofie van ‘doen wat je belooft’. “Als wij zeggen dat jouw kind hier vanaf 06.30 uur terechtkan, dan komen we die belofte na. Ook als er maar 1 kind voor de deur staat. Sluit je bij ons een flexibele overeenkomst af, dan is dat ook flexibel. Er is dan geen maximum wat betreft het aantal dagen/dagdelen dat je kunt ruilen.”

Ideaal dus voor ouders met onregelmatige werktijden of wisselende diensten, zoals je bijvoorbeeld in de zorg hebt. Veel ouders kiezen voor de reguliere opvang (met een vaste structuur) of de flexibele variant. Daarnaast is er de urenbundel waarbij je binnen het aantal uren per maand op elk gewenst moment jouw kind kunt brengen.


Per 1 september begint De 7 Dwergen ook met schooltijdenopvang. Het enthousiaste team van De 7 Dwergen bestaat uit pedagogisch sterk onderlegde professionals. Er zijn veel activiteiten – ook in de frisse buitenlucht – die kinderen stimuleren in hun talenten. Kinderen worden goed voorbereid op het basisonderwijs. Ze leggen contacten met andere kinderen en kunnen zich soms ook lekker even terugtrekken uit de drukte.
De andere locaties van De 7 Dwergen zijn gevestigd aan Haydnstraat 2 en Zwaardvegerstraat 124. Voor meer informatie zie
www.de-7-dwergen.nl.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02