Afbeelding

Schaverij Eikelboom levert ambachtelijke en betaalbare parketvloeren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Schaverij Eikelboom, al twaalf jaar gevestigd achter het Firezone pompstation aan de Ceintuurbaan, wordt flink gezaagd en geschaafd. “Wij produceren houten vloeren, van ruw hout tot kant en klaar product”, vertelt eigenaar Bert Eikelboom.


Klanten kunnen in de werkplaats het hele ambachtelijke proces met eigen ogen zien. Schaverij Eikelboom behoort nog tot de weinige bedrijven in Nederland die het hele proces in eigen hand hebben. “We doen alles in eigen beheer, met uitzondering van het leggen”, legt Eikelboom uit. “Daarvoor brengen we onze klanten in contact met een parketeur. Daarvan hebben we er een stuk of vijf in ons bestand. Echte vakmensen, waarbij we ervan op aan kunnen dat onze vloeren perfect worden gelegd. Al onze vloeren zijn ook geschikt op vloerverwarming. Voor ons is het belangrijk dat klanten pas terugkomen als ze een nieuwe vloer nodig hebben.”


Waar elders veel houtsoorten bewerkt uit het buitenland komen, weet de eigenaar precies hoe zijn hout wordt verwerkt. Alle vloeren worden bij Schaverij Eikelboom exact op maat gemaakt en ook nog eens tegen scherpe prijzen. “We produceren precies naar wens van onze klanten.
Overigens verkopen we nooit een vloer zonder dat de klant voorbeeldstukjes heeft gehad. Daarmee kunnen ze thuis kijken of de beoogde vloer echt wel naar hun zin is. In eigen huis zijn de kleuren en de lichtinval toch altijd weer anders. Past de vloer niet, dan moeten we weer schakelen.”

Klanten zijn ook voor diverse merken reinigingsmiddelen en onderhoud oliën bij Schaverij Eikelboom aan het
juiste adres.


Schaverij Eikelboom
Ceintuurbaan 10
8024 AA Zwolle
06-537 34 941

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13