Afbeelding

Beleven, bekijken, bewonderen in de Agripo Week

Partnerbijdrages

DRONTEN- Shop Interiors gevestigd in Dronten is sinds kort reseller van het Agripo Systeem. Dit doen ze naaste hun vaste bezigheden als totaal inrichter van bedrijven. Het systeem is bedacht en ontworpen in Zweden en mag nu ook in Nederland worden aangeboden.

Een presentatie meubel voor aardappels is het waarbij alles draait om beleving. Geen grote netzakken meer. Vanaf nu kiest de consument zelf haar aardappel op formaat en aantal. Naast dat het systeem er leuk uit ziet, is het ook nog eens in twee minuten gevuld. Daarbij komt dat het voor veel bedrijven een mooi Salespunt is.

Om te starten met het aanbod in Nederland organiseert Shop Interiors een klein evenement, de “Agripo Week”. Een week in het teken van beleven, bekijken en bewonderen. Drie woorden die het hele systeem omvatten. Iedereen is vrij om zonder afspraak onder genot van een kop koffie het systeem te bekijken. Deze “Agripo Week” zal plaatsvinden in week 27, de eerste week van juli. 5 Werkdagen kan het systeem worden bezichtigd tussen half negen en half 5.