Afbeelding

Dubbelconcert CRK Voices & Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. op 26 juni

· leestijd 1 minuut Algemeen

Dubbelconcert CRK Voices & Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. op 26 juni

Op dinsdag 26 juni 2018 hoopt CRK VOICES onder leiding van Jan Quintus Zwart haar jaarlijkse zomerconcert in de Bovenkerk te Kampen te verzorgen. Het (gratis) concert is dit keer in samenwerking met Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. onder leiding van Gerwin van der Plaats. Medewerking wordt verleend door Jan Lenselink, vleugel en Ronald IJmker, orgel.

CRK Voices heeft weer een aantal nieuwe liederen ingestudeerd, die ook tijdens dit concert worden gezongen. Het ruim 100 leden tellende koor heeft voor de komende tijd een groot aantal concerten in de planning staan. De dirigent streeft ernaar elk seizoen nieuw repertoire te selecteren, zodat de passie-, dubbel- en adventconcerten altijd de moeite waard zijn om te komen bezoeken. De volledige concertagenda vindt u overigens op de site van CRK Voices: www.crkvoices.nl.

Het nieuwe seizoen start CRK Voices op 4, 11, en18 september met open repetitie avonden. Deze avonden staan garant voor de combinatie van hard werken, geïnspireerd bezig zijn en plezier maken met de nodige humor. Wie van zingen houdt en vrijblijvend wil kennismaken is van harte welkom vanaf 19.45 uur in de Hoeksteen te IJsselmuiden.

Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. is een eeuw jong en heeft afgelopen jaar dit jubileum uitgebreid gevierd. Het muziekrepertoire is bijzonder. D.E.V. zingt alles wat een mannenkoor maar zou kunnen zingen. Populaire klassieken, negrospirituals, psalmen, liederen uit diverse bundels, opera en vaderlandse liederen. Benieuwd welk repertoire zij 26 juni voor u in petto hebben? Kom dan naar de Bovenkerk!

Het dubbelconcert van CRK VOICES & Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. in de Bovenkerk te Kampen begint om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf 19.15 uur. Toegang is vrij, er is een collecte tijdens het concert.