Afbeelding

Bera Kozijnen, Overkappingen en Keukens blinkt uit in vakwerk en service

Partnerbijdrages

Het 3-D-ontwerp voor je nieuwe keuken wordt gemaakt terwijl je er op wacht. Heb je eenmaal gekozen voor een kwaliteitskeuken van ‘Bera Kozijnen, Overkappingen en Keukens’, dan kan die binnen een dag worden geplaatst.


Service, snelheid en betrouwbaarheid zijn de kernkwaliteiten van het bedrijf dat verder dus onder meer kunststoffen kozijnen en terrasoverkappingen verkoopt. Ondernemer Yucel Aydin zit al 22 jaar in het vak. Zijn ervaring is dat als mensen eenmaal bij Bera zijn geweest, ze vaak het hele huis een opknapbeurt laten geven door het bedrijf dat is gevestigd aan de Ceintuurbaan 3. Kwaliteit verkoopt zichzelf. Wat betreft de keukens is het Duitse merk Nobilia het visitekaartje. In combinatie met inbouwapparatuur van topmerken als Bosch en Siemens koop je echt iets voor de toekomst. Maar Bera heeft ook andere merken en kan voor elke portemonnee een mooi product leveren.

Aydin: “Klanten zijn vele malen goedkoper uit bij ons dan bij onze concurrenten. Juist als het gaat om keukens van Duitse kwaliteit.” Dat de keukens in een dag worden gezet, maakt dat je nooit lang in de rommel zit. Ook is het bij Bera mogelijk om ’s avonds thuis af te spreken voor een ontwerp en het inmeten.

De kunststoffen kozijnen van Bera blinken uit in een lange levensduur. Dat geldt ook voor de terrasoverkappingen die bovendien gratis op maat worden gemaakt. “Het is een van onze sterke punten”, aldus een enthousiaste Aydin.


Zie voor meer informatie berakozijnen.nl.