Afbeelding

Groeiend PGVZ zoekt nieuwe medewerkers

Partnerbijdrages

PGVZ groeit. Om haar zorgvragers de beste zorg te kunnen bieden, is ze op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te komen versterken.

PGVZ biedt passende zorg zodat mensen hun leven zoveel mogelijk naar eigen wens kunnen blijven leiden. PGVZ biedt verzorging & verpleging, huishoudelijke ondersteuning, ambulante begeleiding, werk & dagbesteding, zorg & begeleiding in wooninitiatieven voor mensen met een beperking. “Ben jij of ken jij iemand die zorg nodig heeft? Bekijk www.pgvz.nl voor meer informatie”, adviseert de zorgorganisatie.

Werken bij PGVZ in gemeente Zwolle

‘Ben jij iemand die affiniteit heeft met kinderen of jongvolwassenen met een beperking? Ben jij Verpleegkunde niveau 4/5 of Verzorgende IG niveau 3? Dan zijn we op zoek naar jou. Je komt in een gezellig team en krijgt veel vrijheid.’

Werken bij PGVZ in de gemeente Kampen

‘In de gemeente Kampen zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4/5. Samen met een klein en gezellig team stel je de wensen van de zorgvrager centraal. Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische organisatie. Kom jij ons team versterken?’

Om ook in de zomerperiode de beste zorg te kunnen bieden zoekt PGVZ in de gemeenten Kampen en Zwolle nog vakantiekrachten. Het betreft huishoudelijke ondersteuning en verzorging & verpleging. Wie denkt dat dit iets voor hem/haar is, wordt geadviseerd direct te solliciteren.


Solliciteren kan via sollicitaties@pgvz.nl. Zie voor meer informatie de website www.pgvz.nl.