Afbeelding

‘Geen schaapjes tellen meer op een Serta boxspring van Rikels Slaapexperts’

Partnerbijdrages

Rikels Slaapexperts is sinds 1 april de grootste Serta dealer van Noord-Oost Nederland; de samenwerking tussen Serta Nederland (Zwols bedrijf) en Rikels Slaapexperts is geïntensiveerd.

Daarom is er nu de mogelijkheid een Serta boxspring Classico vanuit voorraad te leveren voor slechts 2.499 euro. Deze staat in de stof antraciet op voorraad. Ook geeft Rikels Slaapexperts op dit moment een voorjaarskorting van 500 euro op een compleet samen te stellen boxspring van Serta. De adviseurs van Rikels Slaapexperts staan klaar om de Serta op het lichaam van de klanten af te stemmen. Een afspraak maken gaat eenvoudig via de digitale afsprakenplanner op de website www.rikels-slaapexperts.nl.

Iedereen is welkom om de vernieuwde Serta shop te bekijken op de Woonboulevard in Zwolle. Rikels Slaapexperts is de enige onafhankelijke slaapspecialist met honderd procent gerenommeerde merken. Zo kan ze open adviseren zonder zich te committeren aan één merk. Het familiebedrijf heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de slaapkamerbranche en is het juiste adres voor aanschaf van een nieuw matras of slaapsysteem. ‘Onze droom begon in 1897, die van u begint bij Rikels’.

Rikels Slaapexperts

Grote Voort 72-74
8041 BG Zwolle
(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl