Afbeelding

Quick Fix Repair repareert snel en vakkundig

Partnerbijdrages

Smartphone, tablet, laptop, game console of smartwatch kapot? Mustafa Celep van Quick Fix Repair aan de Broerenstraat 3 repareert het, snel en vakkundig.


Celep opende vorige week zijn nieuwe zaak in het centrum van de stad. “Ik heb vijftien jaar ervaring in het repareren van deze apparatuur en ga nu voor mezelf beginnen. Ik ga voor kwaliteit, niet voor goedkoop.
Bij gebruik van goedkope onderdelen kan je last krijgen van wazige beelden of andere kleuren. Ik gebruik uitsluitend kwalitatief goede onderdelen en geef dan ook een jaar garantie op mijn reparaties.” Een andere belangrijk argument om naar Quick Fix Repair te gaan, is dat Celep de apparatuur direct repareert: klaar terwijl u wacht. “Dat kan elders in Zwolle nog niet. Klanten hoeven hun apparaat dus niet te missen”, zegt hij. Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen bij Quick Fix Repair met alle merken en modellen terecht. “In de regel zijn het vooral IPhone en Samsung-toestellen”, weet Celep uit ervaring. “Het gaat dan meestal om een kapot scherm, een kapotte accu of een defecte laadconnector. Als het iets anders is, onderzoek ik het. Als ik het kan repareren, krijgt de klant eerst een offerte. Repareren is in de regel gewoon goedkoper dan een nieuw apparaat kopen.”

Naast reparaties kunnen klanten bij Quick Fix Repair eveneens terecht voor diverse accessoires. Binnenlopen is het gemakkelijkst, maar bellen of mailen kan ook.


Quick Fix Repair
Broerenstraat 3
8011 VB Zwolle
(038) 737 00 19
www.quickfixrepair.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden