Afbeelding

Jan Pleijsier nu ook officieel geopend

Partnerbijdrages

Een winkel is pas open als er een lintje is doorgeknipt of een rode loper is uitgelegd. Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle koos uiteraard voor het laatste. Enkele maanden na de verhuizing mocht burgemeester Bilder de rode loper uitrollen.

Op de mooie nieuwe locatie aan de Klaas Fuitestraat 46 in Genemuiden, kan Jan Pleijsier een halve eeuw geschiedenis verder uitbouwen. In het eerste deel van die historie bouwde de winkel een grote naam op, zei de burgemeester. “Toen ik nog op de Veluwe woonde, klonk de naam Jan Pleijsier mij als vertrouwd. De zaak is in de hele regio bekend.”

Burgemeester Bilder denkt dat de verhuizing een goede stap is. “Er is geen straat in Genemuiden die de afgelopen jaren zo is verander. Hier is veel traffic en ik ben ervan overtuigd dat de mensen de weg weten te vinden”, aldus de burgemeester, voordat de loper werd uitgerold en iedereen de nieuwe zaak kon bekijken. Als dank kreeg de burgemeester later nog een presentje met ook daarin een foto van het ‘oude huis’ waar hij nu in woont en daar was hij erg blij mee.

Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle heeft ook de nieuwe locatie een prachtig assortiment aan vloeren, raamdecoratie, meubels en woonaccessoires. (tekst: Joke Veldman, genemuidenactueel.nl)