Afbeelding

Zoon van oud-speler Marco Koorman van FC Twente naar PEC Zwolle

Sport

ZWOLLE - PEC Zwolle heeft de negentienjarige Jarni Koorman aangetrokken. De middenvelder is afkomstig van FC Twente en tekent in Zwolle voor twee jaar. Hij is de zoon van Marco Koorman, die in de jaren negentig twee seizoenen in Zwolle speelde.

Jarni Koorman: "Ik ben klaar voor een volgende stap voorwaarts en ben blij dat PEC Zwolle mij die kans nu heeft gegeven. Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik heel trots dat ik nu voor deze speciale club mag uitkomen. Tijdens de voorbereiding krijg ik de kans om te laten zien wat ik in mij heb. Daar ga ik natuurlijk vol voor. Maandag 25 juni is de eerste training. Die datum heb ik alvast met rood omcirkeld."

Gerard Nijkamp: "Jarni is afkomstig vanuit de voetbalacademie van FC Twente en als club zijn we zeer verguld met zijn komst naar Zwolle. In Enschede heeft hij de afgelopen seizoenen een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Hier gaat hij in ieder geval de eerste drie weken van de voorbereiding meetrainen met de hoofdselectie."

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden