Afbeelding

Steeds meer mensen rijden weg met een elektrische scooter of scootmobiel van Scooter For You

Partnerbijdrages

Scooter For You verkoopt de laatste tijd steeds meer elektrische scooters en scootmobielen. De scooterspecialist aan de Vechtstraat 108 in Zwolle heeft een ruim aanbod van zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. Naast elektrisch rijden zijn er ook de gemotoriseerde scooters.

Voor ondernemers is het zeer aantrekkelijk om deze elektrische voertuigen aan te schaffen. Naast het terugkrijgen van de BTW, zijn er een aantal regelingen namelijk; MIA,KIA en VAMIL die het wel erg interessant maken om deze elektrische voertuigen aan te schaffen. Deze subsidies en aftrekposten op uw anders te betalen inkomstenbelasting maken het dat u als ondernemer deze elektrische voertuigen zo goed als gratis rijdt.

Daarnaast is het voor particulieren ook erg interessant omdat deze elektrische voertuigen nauwelijks onderhoud nodig hebben. Elektrisch rijden met een scooter of scootmobiel van het Zwolse bedrijf staat voor voordelig en zorgeloos rijden. Het bedrijf doet naast verkoop ook onderhoud en reparaties. Tevens heeft Scooter For You een haal- en brengservice wat de klant tijd bespaart.

Interesse gewekt? Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie!

www.scooterforyou.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden