Wichert Aan het Rot (r) en Bert Wieten: “De persoonlijke relatie met je klant is het allerbelangrijkste voor een ondernemer.”
Wichert Aan het Rot (r) en Bert Wieten: “De persoonlijke relatie met je klant is het allerbelangrijkste voor een ondernemer.”

Wichert Aan het Rot is klant van het eerste uur bij Bert Wieten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Autobedrijf Bert Wieten bestaat dertig jaar. Het eerste feestje is gevierd, samen met de klanten. Eind mei was het een gezellige boel in de showroom. Feestelijk versierd en voor alle bezoekers stond een lekker kopje koffie of thee met een heerlijke versnapering klaar.

Wicher Aan het Rot (70) is één van de klanten van het allereerste uur. Hij stapte dertig jaar geleden daadwerkelijk als eerste het nieuwe bedrijf van Bert Wieten binnen. “Lekker in de buurt”, is de eerste reactie van Aan het Rot, die in Zwolle en de wijde regio bekend is geworden door zijn kaashandel. Op tal van markten van de partij én een graag geziene ondernemer met hart voor zijn klanten. Met name in dat laatste hebben Bert Wieten en Wicher elkaar gevonden. Want als één aspect in het gesprek de boventoon voert dat is het wel de persoonlijke benadering.

De eerste kennismaking met Autobedrijf Bert Wieten kwam voor Wichert toen hij zich voor service en onderhoud van zijn auto meldde aan de Boeierweg. “Ik woon in Westenholte en een autobedrijf letterlijk dichtbij huis, leek me erg handig”, vertelt hij. “Niet snel daarna mocht ik je letterlijk op weg helpen door de bedrijfsauto’s voor de kaashandel te leveren en te onderhouden”, vult Bert Wieten aan. Nog beter dan Aan het Rot weet hij welke bedrijfswagens er allemaal de revue zijn gepasseerd bij Aan het Rot. “En privé ben ik ook al snel Hyundai gaan rijden en heb al mijn auto’s bij jou gekocht”, maakt Aan het Rot de band tussen beiden nog eens duidelijker.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59