Afbeelding

MS Mode opent nieuwe winkel aan de Pijmanstraat

Partnerbijdrages

MS Mode heeft op zaterdag 9 juni de deuren van haar nieuwe winkel geopend. In de bruisende Pijmanstraat in Zwolle-Zuid werd de winkel feestelijk geopend.

Om stipt 10.00 uur werd het lint doorgeknipt en was de winkel officieel geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje stroomden de eerste enthousiaste klanten al binnen. Klanten kregen op vertoon van een voucher 5 euro korting. Tevens maakten zij bij bezoek van de winkel kans op een shoptegoed van 250 euro.

MS Mode is dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Met ruim 220 winkels door heel Europa, creëert MS Mode al meer dan vijftig jaar betaalbare fashion voor de curvy vrouw. MS Mode werkt met Body shape philosophy, waarin de pasvorm en het figuurtype van de vrouw centraal staat. Daarnaast is MS Mode een pionier in de #curvepower beweging. Een standpunt waar alle vrouwen trots mogen zijn op hun rondingen.

MS Mode

Pijmanstraat 14

8014 VB Zwolle

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37