Afbeelding

Tyrepoint: het adres voor grondige en voordelige airco-reiniging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Klanten kunnen bij Tyrepoint de airconditioning van hun auto goed en voordelig laten reinigen. “Doe er eventueel een gratis vakantiecheck bij en je gaat perfect voorbereid op vakantie”, adviseert Wesley van Duuren.

Tyrepoint kent twee behandelingen met het reinigingssysteem van Airco Well. De Airco Well Service 1 kost 29,95 euro en omvat een intensieve reiniging van de pollenfilterbehuizing en de omgeving. Met de Airco Well Service 2 krijgt het systeem voor 89 euro een grondige fysieke reiniging van de verdamper end e omgeving. Beide opties zijn exclusief het nieuwe interieurfilter. Onder hoge druk wordt een snelwerkende vloeistof op de aircoverdamper en in de filterbehuizing en luchtkanalen gespoten, zodat bacteriën en schimmels en andere ziektekiemen worden weggespoeld.

Van Duuren adviseert ieder jaar te laten reinigen. “Het is een beetje het vergeten kindje van de auto”, is zijn ervaring. “Er komen vuil, bacteriën en schimmels in de filterbehuizing en luchtkanalen. De luchtkwaliteit in de auto vermindert daardoor en je krijgt nare geurtjes. Als je je dan bovendien realiseert dat je met een uur rijden 350 liter lucht inademt...”

Een goed werkende airco zorgt voor een ideale temperatuur en frisse lucht in het interieur van de auto. “Mijn advies is om de airco altijd aan te laten staan. In moderne auto’s kost dat nauwelijks meer brandstof en het vocht verdwijnt uit je interieur”, besluit Van Duuren.

Neem voor een airco-behandeling, al dan niet met vakantiecheck (banden, remmen, onderstel, motor, zicht, elektrische installatie en interieur), contact op met Tyrepoint.

Tyrepoint

Ceintuurbaan 34 B

8024 AA Zwolle

(038) 202 20 30

www.tyrepointzwolle.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden