Zaterdag 30 juni wast Bas Autowas auto’s voor het goede doel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De BOVAG autowas- en poetsbedrijven roepen zaterdag 30 juni uit tot Nationale Autowasdag. Ook Bas Autowas doet met beide vestigingen mee en schenkt voor elke gewassen auto € 1,- aan Villa Pardoes. Dit jaar staat de Nationale Autowasdag namelijk in het teken van dit goede doel. Sla op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én maak vakantie voor ernstig zieke kinderen mogelijk.

Om te zorgen dat kinderen van 4 tot 12 jaar die levensbedreigende ziek zijn ook vakantie kunnen vieren, steunt de Nationale Autowasdag 2018 dit jaar Villa Pardoes. Voor deze kinderen is op vakantie immers niet zo vanzelfsprekend. Villa Pardoes maakt het voor hen én de rest van hun gezin mogelijk zodat ze even aan iets anders kunnen denken dan aan ziek zijn. Ze kunnen samen met hun ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s logeren in het sprookjesachtige vakantieverblijf van Villa Pardoes, vlakbij de Efteling. Even alles vergeten.

Speciale actie

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel hebben wij bij beide Bas Autowas vestigingen een mega actie. Ons meest uitgebreide programma ‘Bas Intensief’ van €16,50 voor slechts €7,50. Op deze manier roepen wij zoveel mogelijk mensen op om bij ons te komen wassen om samen het goede doel te steunen.

Kleurplaatactie

Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij ons bedrijf langskomen ligt er een Villa Pardoes kleurplaat klaar. Stuur deze voor 19 juli in en maak kans op een dag Efteling met het hele gezin.

Kom dus ook uw auto wassen bij een professioneel BOVAG-autowasbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! Kom langs bij Bas Autowas in Zwolle-Zuid of in Zwolle-West. Want hoe meer auto’s er gewassen worden hoe groter het te doneren bedrag.

Bas Autowas Zwolle-Zuid

Wilhelm Rontgenstraat 1

8013 NE Zwolle

Bas Autowas Zwolle-West

Punterweg 9A

8042 PB Zwolle