Afbeelding

Merci Haarmode: de leukste kapsalon

Partnerbijdrages

Merci Haarmode aan de Schuttevaerkade 12 is voor het tweede achtereenvolgende jaar door de kappersbranche uitgeroepen tot leukste kapsalon. Volgens eigenaar Erdinc Kurnaz heeft dat niet alleen te maken met de uitstekende kwaliteit en service maar ook met de ontspannen sfeer en aandacht voor de klant.


Waar je als klant in elk geval blij van wordt, is de prijs. Zowel dames als heren betalen 17 euro per knipbeurt. Mannen kunnen zelfs een abonnement afsluiten. Voor een abonnement van 12 keer knippen per jaar betaal je 170 euro. Je krijgt dus twee knipbeurten gratis. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 13 euro.


Behalve de leukste is Merci Haarmode misschien ook wel de slimste. Via de site www.mercihaarmode. nl kan je niet alleen een afspraak maken maar je kunt ook de agenda van de kapsters inzien en aangeven door wie je geknipt wilt worden, aldus dochter Cemile Kurnaz. Zelf is ze niet alleen kapster, maar ook visagiste. Ze doet make-up en kan wenkbrauwen epileren. “Het leuke aan onze kapsalon is dat we vaak complete gezinnen knippen”, aldus Cemile die tevens stagebegeleidster is. Knippen kan bij Merci Haarmode ook zonder afspraak door gewoon even binnen te lopen. De kapperszaak is 6 dagen in de week geopend.
Voor alle tijden en informatie zie www.mercihaarmode.nl. Houd ook de Facebookpagina en Instagram van de kapperszaak in de gaten.