Afbeelding

Toplaminaat op gecertificeerde ondervloer bij Vloeren Centrum Zwolle

Partnerbijdrages

Vloeren Centrum Zwolle is nu twee maanden open aan de Marsweg 55 en het gaat hard. Het assortiment aan kwaliteitsvloeren voor de best denkbare prijs is nog weer verder uitgebreid.

En voor wie in een appartement woont, dan zijn ook de onderburen blij met een vloer van Vloeren Centrum Zwolle. Het bedrijf legt namelijk een gecertificeerde ondervloer die helemaal voldoet aan de 10DB-norm. Het geluid wordt perfect gedempt.

Ondernemer Kursat Demircan: “Woningbouwverenigingen verlangen dat de vloer gecertificeerd is volgens de 10DB-norm. Wij voldoen daaraan en geven garantie. Daarnaast durven we op onze vloeren een laagste-prijs-garantie te geven. In onze prachtige showroom kan je tientallen vloeren komen bekijken van Duitse kwaliteit.”

Vloeren Centrum Zwolle ontzorgt de klant helemaal. Wie dat wil, kan de vloer laten bezorgen en leggen. De vloeren zijn direct uit voorraad leverbaar en leggen gebeurt binnen een week. Demircan: “De klant krijgt van ons een totaalprijs voor de vloer, de ondervloer en het leggen. En dus een heldere factuur zonder verrassingen.”

De enige verbazing is hoe je voor prijzen van 4,95 euro per vierkante meter een vloer krijgt van topkwaliteit. Kom dus eens kijken aan de Marsweg 55. Voor kinderen is er een groot springkussen ter vermaak, zodat ouders in alle rust kunnen kijken.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 23 uur geleden