Afbeelding

Reseda kwartet speelt op 8 juli live in Park Eekhout

Algemeen

Ingezonden

De dames van het Reseda Strijkkwartet kennen elkaar van het Zwolse Hanze-Orkest. Tijdens een van de repetities in 2016 bedachten Kike de Jong (1e viool), Margiet van Leeuwen (2e viool), Maaike Verburg (altviool) en Daniëlle van Hemert (cello) om samen een strijkkwartet te vormen.

Soms wordt er bij een repetitie meer gekletst en gelachen dan gespeeld, maar uiteindelijk wordt er altijd serieus muziek gemaakt. Ze spelen vooral het klassieke repertoire (Bach, Mozart, Mendelssohn), maar u kunt bij theeschenkerij Eekhout ook genieten van sfeervolle achtergrondmuziek. Benieuwd geworden? Kom gezellig langs op zondag 8 juli.

Het prachtige Park Eekhout biedt letterlijk en figuurlijk een heerlijke ambiance voor het optreden van het Reseda Strijkkwartet. Voor jong en oud, voor zoet en zout, voor warm en fris; het Eekhout-terras zorgt dat het er is. Bij mooi weer geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Live muziek vanaf ongeveer 15.00 uur. Komt dat horen, komt dat proeven, komt dat beleven en komt dat zien.