Afbeelding
Archief Sportacrobatiek Zwolle

Sportacrobatiek Zwolle sluit seizoen af met fantastisch acrokamp.

· leestijd 1 minuut Sport

Na een succesvol seizoen voor SAZ vol mooie resultaten was het tijd om het seizoen 2017/2018 af te sluiten met een acrokamp op 13-15 juli 2018 jl. bij Sportcampus De Pelikaan in Zwolle.

Zo'n 65 (Jeugd) leden namen deel aan het kamp onder deskundige begeleiding van de jeugd/ activiteiten commissie. Van recreatie tot topsport niveau samen genieten van een welverdiend gezellig en sportief weekend.

De 8 belangrijkste redenen waarom wij dit jaar voor een kamp hebben gekozen:

1. In een andere omgeving zijn
2. Nieuwe vrienden maken/ elkaar leren kennen.
3. Samenwerken
4. Actief bezig zijn
5. Stukje zelfstandigheid
6. Zelfvertrouwen
7. Nieuwe ervaringen opdoen.
8. Actief betrokken zijn bij de club.

Samen vormen deze punten de belangrijkste argumenten die wij als club hebben gebruikt om dit jaar voor een kamp te kiezen.
De mate van ontspanning, gezelligheid, sportiviteit en aanbod in maaltijden (grotendeels gesponsord) dit alles onder goede begeleiding leek ons de perfecte afsluiting van een wervelend seizoen acrogym.

Het kamp begon op vrijdagavond na eerst de slaapzalen te verdelen met een geslaagde dropping. Het hele weekend stond in het teken van sportiviteit, gezelligheid, samenwerking en vooral plezier hebben. Het weer was geweldig dus konden wij op zaterdag zwemmen bij de Agnietenplas. Na heel wat potjes fanatiek beachvolleybal terug naar de Pelikaan voor een heerlijke bbq waarna aansluitend de hilarische bonte avond kon plaatsvinden. Op zondagochtend konden de deelnemers na een stevig ontbijt moe maar met geweldige herinneringen op zak naar huis. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder onze sponsoren.

Wij willen Jumbo Westenholte, Bakkerij de Verwennerij, Hanos Zwolle en Van Maanen Interim & Advies heel hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van een fantastische afsluiting van een geweldig seizoen acrogym. Wij van Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) kunnen terug kijken op een geslaagd en gezellig weekend. www.sportacrobatiekzwolle.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59