Afbeelding

Streek-/foodmarkt in Breecamp

Algemeen

STADSHAGEN - De buurttuinders van Hof van Breecamp in Stadshagen houden zaterdag 8 september de jaarlijkse streek-/foodmarkt Breecamp Bruist. Er zijn tal van kramen met handgemaakte artikelen van boeren en ondernemers uit de omgeving.

Daarnaast zijn er een aantal foodtrucks aanwezig waar allerlei gerechten geproefd kunnen worden. Naast Italiaanse gerechten, Duitse grillworst, broodjes pulled pork is ook het bbq-team SHF uit Stadshagen aanwezig. En verder: laat een henna-tatoeage zetten of ga voor een stoelmassage. Heren kunnen zich ouderwets laten scheren door een echte barbier. Voor de kinderen is er popcorn poffen boven een vuurtje, een workshop longboarden, glitter tattoos en een springkussen. Muziek wordt verzorgt door de band uit Stadshagen Om de Hoek.

Omdat het terrein voor de nieuwe buurttuin Hof van Breecamp nog niet toegankelijk is, wordt Breecamp Bruist dit jaar gehouden aan de Gorterstraat in Breecamp. De openingstijden zijn van 13.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Meer informatie staat op www.facebook.com/breecampbruist

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59