Fokke-Jan Middendorp (sponsor Bluem)
Fokke-Jan Middendorp (sponsor Bluem) MHC Hattem

Churandy Martina traint met bal en stick bij MHC Hattem

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM - In de aanloop naar een nieuw hockeyseizoen presenteert MHC Hattem haar eerste sport ambassadeur, Nederlands recordhouder op de 100, 200 en 4x 100 meter sprint, Churandy Martina.

Martina gaat zich komend seizoen onder andere richten op de jeugd van de club. “De jeugd heeft de toekomst. Ik kijk er erg naar uit om mijn passie en gedrevenheid voor sport over te dragen aan de jeugdspelers van Hattem. Ik ben uiteraard nu ook aan het trainen met bal en stick. Wie weet kan ik volgend jaar aansluiten bij de selectie van heren 1", zegt Martina met zijn kenmerkende lach. Door middel van het geven van enkele clinics, welke gericht zullen zijn op motoriek en spelplezier, is het de bedoeling dat hij de jeugd gaat inspireren.

Heren 1

Ook de selectie van heren 1, afgelopen seizoen gepromoveerd naar de overgangsklasse, moet eraan geloven. Als mental- en sprintcoach zal hij enkele ‘motivational mindset’ sessies en sprinttrainingen gaan geven aan de selectie en de staf.

Ook het begeleidingsteam van heren 1 is bekend gemaakt. De staff zal dit seizoen bestaan uit:

Rogier van der Meer (Hoofdcoach), Patrick Jeuken (Hoofdtrainer, assistent-coach), Michiel Penninks (assistent-trainer), Boy van Loon (assistent-trainer, videoman), Gerielle Middendorp (teammanager), Rudolf Nipius (teammanager), Maarten Schutselaars (MatsFysio), Michel Wallich (Sportcentrum Bijsterbosch), Aarnout Boehmer (Keeper coach), Bart de Vries (Corner coach).

De selectietrainingen voor aankomend seizoen zijn deze week van start gegaan. De eerste competitiewedstrijd van de heren staat gepland op zondag 9 september, uit tegen Gooische. De eerste thuiswedstrijd is zondag 16 september, 14.45 tegen Hudito.

Partners

Leerentveld Vrijetijd te Zwolle is samen met de Graaf van Vilsteren hoofd en shirtsponsor geworden van MHC Hattem. Zij waren de gelukkige sponsoren die in de loting tijdens de afsluiter van het afgelopen hockeyseizoen als winnaar uit de bus kwamen. Leerentveld is komend seizoen te vinden op de borst van het shirt, de Graaf van Vilsteren op de rug.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30