Afbeelding

De eerste shuttles zijn alweer geslagen bij ZBC

Sport

ZWOLLE - De competitiespelers van de Zwolsche Badminton Club (ZBC) zijn al weer een tijd in training, maar voor de vereniging als geheel is het nieuwe seizoen nu ook van start gegaan.

De ouderen (pensionado’s) mogen ’s middags hun shuttle meppen, de overige leden hebben de avond volledig tot hun beschikking voor recreatief spelen en trainen. Vanaf 3 september gaat de normale gang van zaken weer draaien. Dat wil zeggen dat er op maandagavond, woensdagmiddag en – avond, donderdagavond en vrijdagavond gespeeld kan worden. Alle trainingsgroepen zijn voorzien van enthousiaste (ook nieuwe) trainers, waardoor het optimisme hoogtij viert.

De competitiewedstrijden van het eerste team worden altijd op de zaterdagochtend gespeeld, aanvang 10.00 uur, in de ZBC-hal aan de Ossenkamp 5 te Zwolle. Belangstellenden zijn altijd welkom! Geïnteresseerden in badminton op topniveau komen dan volop aan hun trekken. De eerste thuiswedstrijd is op 22 september 2018. De toegang is gratis.

Wie zin heeft om het ook eens te proberen is natuurlijk van harte welkom. Kijk op www.badminton-zwolle.nl voor de exacte aanvangstijden. Tijdens de nationale sportweek (de week van 17 september) zijn er open dagen, waar iedereen van harte welkom is. Kun je niet wachten? Dan kun je ook altijd terecht op de reguliere speelavonden.