Afbeelding

Senioren helpen? De Gasthuizen helpt mee

Algemeen

ZWOLLE - Wie in Zwolle iets onderneemt voor senioren kan een bijdrage aanvragen bij het fonds De Gasthuizen. In aanmerking komen verenigingen, clubs, groepsverbanden, burgerinitiatieven en particulieren die zelf niet voldoende budget hebben om hun plannen voor senioren te realiseren.

Het fonds zoekt initiatieven die het leven van Zwolse senioren leuker, interessanter of makkelijker maken. Ook vindt het fonds het belangrijk dat het initiatief iets toevoegt aan wat er allemaal reeds in Zwolle is, en dat het project of de activiteit vanuit liefdadigheid, maatschappelijke betrokkenheid of een goed doel ontstaat. Partijen met een winstoogmerk komen niet in aanmerking.

Aanvraag vóór 1 oktober indienen

Initiatiefnemers kunnen hun ideeën insturen tot 1 oktober 2018. Daarna is er weer een toekenningsronde in mei 2019. Op www.degasthuizen.nl staat hoe een financiële bijdrage kan worden aangevraagd, welke initiatieven in aanmerking komen en hoeveel kans initiatieven maken op financiering. Op 1 oktober beoordeelt het bestuur van De Gasthuizen de nieuwe aanvragen.

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54