Afbeelding

School voor Argentijnse tango start een nieuw seizoen met gratis proeflessen

Cultuur

Voor wie er al langere tijd aan denkt om weer eens samen te gaan dansen, organiseert Tango Alegría vanaf zaterdag 15 september a.s. twee weken lang gratis proelfessen. De aftrap vindt plaats tijdens het wijkfestival "Pierik op z'n leukst" met een workshop om 17:00 uur op het veld aan de Fresiastraat.

De Argentijnse tango leren is meer dan alleen een stijlvolle, elegante dans eigen maken. De essentie gaat over het beleven: elkaar ontmoeten, met aandacht op elkaar afstemmen en samen de dans creëren. Leren dansen bij Tango Alegría is ook tijd voor jezelf en samen een avondje uit.

Met het aantrekken van de Argentijn Walter Gonzales haalt de tangoschool ook de pure vorm van de Argentijnse tango in huis, die zich kenmerkt door een voortdurende omhelzing, vrij van overdrijving of spectaculaire bewegingen. Het doel is om te genieten van de muziek en van de wederzijdse omhelzing.

Wie kennis wil maken met deze bijzonder dans, kan naast de proefles van zaterdag, de komende twee weken terecht op maandag- en donderdagavond in de tangoschool in De Oude Ambachtsschool, Mimosastraat 1a.

Meer info over data en tijden: www.tangozwolle.com

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50