Afbeelding

Expositie 'From the Psychedelic to the Vatican'

Algemeen

ZWOLLE - Kunstbedrijf Margin exposeert van 21 tot en met 23 september in het voormalige Provinciehuis aan de Diezerstraat 80. De expositie draagt de naam ‘From the Psychedelic to the Vatican’ en onderzoekt het effect dat kunst heeft op populaire cultuur tot aan instellingen zoals het Vaticaan.

Er is werk te zien van Karl Ferris (Ibiza, grondlegger psychedelische fotografie), Bruce Atherton (Londen, officiële portretschilder Vaticaan, vrij werk), Allen Barker † (London), Nora Kastein (Zwolle), Lars Weller (Zwolle-Den Bosch), Harley Davelaar (Curaçao-Den Haag), Jeffry Koopman (Zwolle), Marcel Goossen (Zwolle) en Ger de Joode (Woudrichem-Amersfoort).

De expositie wordt op zaterdag 22 september om 14.00 uur geopend. Vanaf 15.00 uur zijn er lezingen van onder andere de kunstenaars Henk Heideveld, Lars Weller, Marit Otto en Marcel Goossen. Bezoekers kunnen deelnemen aan discussies over het belang van (hun) kunst in de 21e eeuw.

De expositie is te bezoeken tussen 13.00 en 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Teaser video: https://vimeo.com/280539649

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37