Afbeelding
Yentry Alidjan

Kickgym (robby'scoaching)

· leestijd 1 minuut Sport

Zitten is het nieuwe roken. Deze uitspraak hoor en lees je steeds vaker. Kinderen spelen minder buiten dan vroeger, volwassenen pakken vaker de auto naar hun werk, waar ze regelmatig van 9 tot 5 achter hun bureau zitten en ook senioren komen steeds minder buiten de deur en vereenzamen hierdoor. Dit weten we natuurlijk allemaal al lang, net als de enige logische oplossing voor dit probleem: de deur uit en meer bewegen!
Makkelijker gezegd dan gedaan, helaas. We kunnen natuurlijk een rondje (hard)lopen of naar de sportschool gaan en soms doen we dit ook wel een keertje, maar vaak ontbreekt de motivatie om dit structureel te blijven doen. Hier lijkt dus de crux te zitten: hoe zorg je er nu voor dat deze motivatie aanwezig is en blijft?
Met behulp van een coach is het gemakkelijker om structureel te blijven sporten, jezelf uit te blijven dagen en je gestelde doelen te behalen. Deze coach zal je altijd blijven motiveren waar jij dat nodig hebt! Op de Voltastraat in Zwolle zit Robby’s coaching; een kleinschalige onderneming waar toch iedereen terecht kan: kinderen, volwassenen én senioren!
Wil je graag samen met anderen sporten of juist liever alleen? Wil je overgewicht te lijf gaan, weerbaarder worden of gewoon lekker bewegen en strakker in je vel zitten? Robby’s coaching biedt zowel advies als hulp voor jouw persoonlijke voorkeuren en situatie. Laat zitten niet het nieuwe roken worden en loop vrijblijvend eens binnen bij de Voltastraat 23a of neem contact op met Robby!
Alles is mogelijk!

Contactgegevens:
locatie: Voltastraat 23a, Zwolle
e-mail: info@robbyscoaching.nl
telefoonnummer: 0640203606
website: www.robbyscoaching