Afbeelding
Rick Kloekke Fotografie

Salland Engineering Test Technology Center geopend

Partnerbijdrages

Na twee dagen een internationaal technologiesymposium met werelds vijf grootste spelers (totaal goed voor 93% van de wereldomzet) op het gebied van chip-testing in Zwolle te hebben gehad is vrijdagmiddag het Salland Engineering Test Technologie Center officieel geopend.

Het gezelschap wat hierbij aanwezig was bestond uit internationale klanten, leveranciers en relaties vanuit o.a. uit Sandiego, Boston, Europa tot aan Taiwan.

Na een welkomstwoord was het Paul van Ulsen, directeur van Salland Engineering, die terugblikte op de afgelopen 25 jaar en naar de toekomst van Salland Engineering.

Met de lancering van het Test Technology Center versnelt Salland Engineering de ontwikkeling van fundamentele test technologie om de nieuwste generaties chips te kunnen testen waaronder Internet of Things, Elektrische auto’s en met Artificiële Intelligentie.

Daarna werd de nieuwe bedrijfsfilm gepresenteerd waarin Salland’s activiteiten nader werden toegelicht. Zie www.salland.com

Als laatste kwam René de Heer, wethouder van Economische Zaken in Zwolle aan het woord.

Hij was zeer blij en verheugd het Test Technology Center officieel te mogen openen en noemde het, het beste bewaarde geheim van de Regio Zwolle aangezien er door Salland Engineering als enigste bedrijf in de wereld aan alle grote Chiptest fabrikanten Test technologie geleverd wordt.

FOTO

Paul van Ulsen, directeur van Salland Engineering, en René de Heer, wethouder van Economische Zaken in Zwolle die samen proosten op het nieuwe Test Technology Center.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 17 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 18 uur geleden