Afbeelding

Nieuw coachtraject: Het verhaal van je leven

Partnerbijdrages

ZWOLLE/STADSHAGEN - Leontine Kremers van WijsGoed – Academie voor Eigen-wijsheid biedt een nieuw coachtraject aan voor mensen die toe zijn aan een nieuw verhaal.

We vertellen allemaal verhalen: over wie we zijn, wat ons is overkomen en waarom we doen wat we doen. Die verhalen bieden houvast. Het is een kader waarbinnen we leven. Maar soms voelt het verhaal als een kooi: het beschermt je maar houdt je ook klein. Of als een harnas: je lijkt onkwetsbaar maar onder het harnas voelt het heel anders. De woorden houden iets verborgen.

Unieke mix
Voor iedereen die op zoek wil naar een ander verhaal is er nu een nieuw coachtraject ‘Het verhaal van je leven’. Het traject bestaat uit een unieke mix van begeleide schrijfoefeningen, wandelcoaching en paardencoaching en is door Kremers zelf ontworpen. Kremers is opgeleid als systemisch paardencoach en schrijver.

Kremers: “Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar dat wat niet gezegd wordt en probeer dat dan toch in woorden te vangen. Van de paarden leerde ik dat woorden altijd te laat en soms zelfs teveel zijn. Paarden hebben geen woorden, maar hun stilte zegt meer dan duizend woorden. In het coachtraject verbind ik de taal van de klant met de wijsheid van de paarden. Dat levert prachtige, nieuwe verhaallijnen op.”

Meer weten
Het coachtraject is in ieder geval tot het eind van dit jaar beschikbaar. Meer informatie vind je op www.wijsgoed.nl/verhaal.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 1 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 20 uur geleden