Afbeelding

Slapen als een Viking met bed van Zweedse kwaliteit

Partnerbijdrages

‘Slapen als een échte Viking.’ Dat kan dankzij Rikels Slaapexperts in Zwolle. Het familiebedrijf, opgericht 1897, heeft het echte Scandinavische ligcomfort naar Zwolle gehaald. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

Rikels: “Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame en veerbreuk kunnen we dan ook met een gerust hart geven. Met een deskundig oog voor detail hebben we een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed. Ook is Viking al 3 jaar op rij het beste beddenmerk in Zweden.

Graag nodigen wij u uit om dit fantastische ligcomfort te ervaren in onze winkel, op vrijdag 21 en zaterdag 22 september hebben wij een Viking expert ( Dennis Poffers ) voor u klaar staan om juiste systeem samen te stellen. Hierbij hebben wij nog een leuke actie waarbij u het hoofdbord gratis krijgt bij aanschaf van een Viking boxspring. Een Viking bed kies je met je ogen dicht.”

Rikels Slaapexperts
Grote Voort 72 – 74
8041 BG Zwolle
(038) 453 45 14
www.rikels-slaapexperts.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden