Afbeelding

Prachtige jeugdmode en cadeaus bij Villa Kakelbont

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Villa Kakelbont Jeugdmode & cadeau is een hippe kleurrijke winkel van circa tweehonderd vierkante meter met jeugdmode en cadeauen lifestyle-artikelen. Je kunt er terecht voor de jongste-klantjes-kledingmerken als SmallRags, B-Nosy, Noppies, Feetje, Name It, Quapi, BESS en Kokonoko.

Naast babymode biedt de winkel ook artikelen zoals slaapzakken, slaaptrainers, nachtlampjes, dekentjes, paddestoellampen, Wheelybugs, Dushi loopfietsjes, Suavinexspenen en flessen. Alsmede het hippe Deense designmerk Done by Deer met pastelkleurig servies en aanverwante artikelen in de trendy kleuren. Op de scheidslijn van de baby-afdeling en de grotere maten zijn meerdere lifestyle- en kadomerken uitgestald. Djeco met houten speelgoed, puzzels, spellen en mooie knutselcadeaus. Het bekende lifestyle-merk A Little Lovely Company is ook breed vertegenwoordigd. Hun filosofie? Via unieke items veel ‘lovelyness’ in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Met onder meer artikelen als lichtboxen met aan te passen teksten, spaarpotten, letterslingers, servies en grappige lampjes.

Het overige deel van de winkel herbergt de grotere kledingmaten 92 tot en met 176. Met kledingmerken als Someone, B.Nosy, Molo, Gabbiano, Geisha, Nono, Name It, Jubel, Quapi, DJ Dutchjeans, Mim-pi, Cars, Petrol, Crush Denim en onlangs toegevoegd het hippe meidenmerk Frankie & Liberty. Trendy tassen van bijvoorbeeld Zebra en de Kunstboer maken de outfits perfect af! Voor de wintercollectie laat Barts weinig te wensen over met het grote assortiment aan handschoenen, mutsen en shawls.

Afgelopen jaren is het aantal kindermodezaken van ruim 1.600 drastisch teruggelopen naar circa 400. Online verkoop is hiervoor een belangrijke oorzaak. Het Villa-team hoopt op bewustwording van de consument om vooral in winkels te blijven kopen, zodat deze niet uit het straatbeeld gaan verdwijnen. Graag tot ziens in de Villa!

Villa Kakelbont
Van der Capellenstraat 158
8014 VS Zwolle
T (038) 422 55 53
www.villakakelbont-jeugdmode.nl