Afbeelding

Maco woonidee geeft assortiment licht en ruimte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Er is een paar maanden aan gewerkt, maar dan staat er ook wat. Maco woonidee aan de Diezerkade heeft de winkel een metamorfose gegeven. “We wilden het veel rustiger en ruimtelijker hebben”, aldus eigenaar Stephan Bosman.

“De winkel is helemaal op z’n kop gegaan. We hebben alles eruit gehaald om vervolgens onze producten veel beter te presenteren. Onze visie is beter een beetje minder assortiment tonen dan alles waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Van klanten horen we nu dat we de mooiste woonwinkel in Zwolle hebben waar het assortiment het mooist wordt gepresenteerd.” Heel bijzonder zijn de interieurboxen die in de winkel staan. Daar worden mogelijke combinaties getoond en in een lege kunnen klanten zelf hun stalen leggen en foto’s maken. Bosman: “Welke box het mooiste wordt gevuld, gaan wij zo inrichten. De winnaar krijgt daarvoor een waardebon van 250 euro. Deze actie loopt tot en met oktober.”

Maco woonidee verzorgt desgewenst het totale interieur. Klanten kunnen er terecht voor alles op het gebied van vloeren, zoals hout, parket, pvc en laminaat, tapijt waaronder ook marmoleum en novilon, raamdecoratie van Luxaflex en gordijnen. Het paradepaardje in de winkel is de grote centrale tafel waarop klanten gastvrij worden ontvangen en waarop de producten goed worden getoond.

Bosman is met Maco woonidee al bijna zeventien jaar gevestigd aan de Diezerkade. Hij doet de bedrijfsvoering samen met zijn vrouw Elly en zijn broer Theo die stoffeerder is. “We vinden het belangrijk dat we alles met eigen mensen doen. Ik ben zelf van oorsprong ook stoffeerder en help mijn broer als dat nodig is.”

Maco woonidee
Diezerkade 11
8021 CW Zwolle
(038) 454 46b 40
www.macowoonidee.nl