Afbeelding

EVA en PUCK Lifestyle: ‘wat je met liefde doet, wordt altijd mooier’

Partnerbijdrages

In de Sassenstraat is een nieuwe lifestylewinkel geopend: EVA & PUCK lifestyle. Gonda Wijtsma, eigenaar van Eva in de Luttekestraat, heeft daarmee haar derde winkel geopend.

"Nee hoor, ik ga er niet nog een winkel ‘bij’ doen! Ik ben al druk genoeg met EVA Mode & Lifestyle, al twintig jaar gevestigd in het monumentale pand aan de Luttekestraat, en mede-eigenaar van FRIENDS naast EVA.”

Maar ja, toch was Gonda wel geïnteresseerd. Toen ze het prachtige pand ging bekijken, was ze direct om. Dit kon ze gewoon niet laten schieten en de plannen werden snel gemaakt. Nu, een paar maanden verder, is het zo ver en is de winkel geopend. Gillian gaat deze winkel runnen. “Zij heeft twaalf jaar ervaring als storemanager, dus dat komt goed”, volgens Gonda, die zelf meestal in de Luttekestraat staat en de inkoop regelt en alle andere zaken voor de drie winkels. Haar dochter Puck helpt met de inkoop en springt bij in de weekenden. Haar mode opleiding gaat nog even voor.

Gonda: “We hebben een topteam, kanjers van vrouwen, verdeeld over drie winkels en superleuke merken.... in de mooiste panden, de leukste winkelstraten in de mooiste stad van 't land! Hoe gaaf is dat? Ik ben echt trots!” Het hartje in het logo heeft een betekenis; ‘wat je met liefde doet, wordt altijd mooier ?”

EVA en PUCK Lifestyle
Sassenstraat 21
8011 PA Zwolle

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30